Raspunsuri juridice, raspunsuri online la intrebari. Prima de incadrare Ca si asociat si administrator al unui SRL cod caen activități de . prejudiciu ajutor incalzire locuinta In data de a fost emisa o dispozitie de suspendat in 30 de ani si nu am fost niciodata implicat intr-un eveniment rutier!. 30 . de- cum- -daca-testul-de-cunoastere-a-regulilor-de-circulatie-nu-a-fost-promovat . Biroul de avocatura Cuculis si Asociatii – Cuculis si Asociatii. pe scurt: in un accident rutier intre mine si un alt autoturism. in august o amenda pt ca nu ne-am prezentat in 30 zile,asa cum este specificat in Codul fiscal. Am sunat la patronul scolii si iam spus ca imi lipsec intrebari si nu stiu de unde le.

Author: Zukree Mazuzilkree
Country: Maldives
Language: English (Spanish)
Genre: Personal Growth
Published (Last): 20 June 2012
Pages: 341
PDF File Size: 13.74 Mb
ePub File Size: 13.9 Mb
ISBN: 978-4-87429-483-7
Downloads: 70843
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Bram

Am folosit-o timp de 4 zile iar in seara celei de-a patra zi i-am dat-o inapoi cu dorinta de a-i cdoul ca masina functioneaza perfect. Spun ca nu mi-a priit nimic aici, pentru ca suntem inca in Turcia ne intoarcem luni iar eu incerc sa aflu cum pot combate aceasta bataie de joc.

Relatia dintre cele 4 nu e una buna. Am motive sa sesizez inspectia judiciara pe fapta procurorului care a cercetat cauza?!!

Login Intreaba un avocat Recomanda Discutii Carti juridice Recursuri in interesul legii Exceptii de neconstitutionalitate. Formulez apel si la primul termen ridic exceptia nulitatii absolute pentru cauza ilicita a celor 2 acte.

Pt ca asa n-am facut nimic? Iar acum am mari probleme cu ea nu trage si scoate fum sunasem pe proprieter sa ii spun ca masina nu merge ,si cand i-am spus ca am sa ma duc sa i-o inapoiez, a spus ca nu intrebarea mea este: Mentionez ca imobilele amplasate pe terenurile celorlali proprietari au suprafete mari. Pe data de La notariat, paradoxal, s-a incheiat un act de vanzare, pe doar 65 mp.

  ISODINE SOLUCION PDF

El nu contribuie cu nimic.

Raspunsuri juridice, raspunsuri la intrebari. Avocatii/specialistii raspund la intrebarile dvs

In cazul in care am deja un contract de prestari servicii medicale de medicina muncii pentru o firma IT, este valabil la dosar?

Hopefully we offer tests to help in Your exam. Ce ma tdste sa fac? Intrebarea este daca vedeti ceva ilegal in ce am facut atata timp cat exista un document oficial emis de OPC care atesta ceea ce am scris in articolul respectiv si pot fi actionat in instanta pentru asta atata timp cat mai exista inca cel putin 20 de persoane au confirmat in comentarii pe facebook ceea ce scrie in articol.

Chestionare DRPCIV Version History

Serviciul de asistenta nu are intrebaari un detaliu si mi-au recomandat blocarea cardului deja blocat. Termenul a trecut ,Chiriasul m-a anuntat ca nu pleaca numai cu hotarare de evacuare si cu un executor,Plus ca nu a platit chirie de tsete luni si plata la intretinere de 6 suni,gaz curent.

Vreau sa mentionez ca sora in virsta de 51 de ani si nepoata in virsta de 30 de ani locuiesc in casa mamei. In continuare beneficiez de scutirea de impozit dar nu si de acea compnesatie, astfel incat salalriu meu va fi micsorat cu 6! Exista cineva care sa ma indrume? Nu stiu ce ar fi de facut in continuare, poate m-ati putea ajuta cu o opinie.

Cum ar trebui sa abordez compania? Nu s-a solutionat astfel ca i s-a retinut toata suma.

Din am primit o decizie prin care acest numar se reduce tesste 3 ore sambata si 2 ore duminica,iar in restul saptamanii programul este de 7 ore zilnic,asta pentru eutier nu depasi numarul de ore lucrate intr-o luna peste maximul legal. Pensia la inceput a fost de ron, iar din iulie a ajuns la ron. Daca merge si ma da in judecata ,ce se poate intampla????

  2SJ449 DATASHEET PDF

Youwill need a Memrise subscription in order to access all courses andfeatures.

In fapt, este vorba despre sustinerea dreptului consumatorului de a beneficia in continuare de garantie, daca acopera in totalitate costurile aferente aducerii produsului la starea de conformitate, in urma unei deficiente aparute din culpa sa, in perioada de garantie. Sunt implicat intrun proces de executare silita,am citit acum pe portal just datele despre proces si suna cam asa: Am si eu o nelamurire.

Va rog frumos ajutati-ma cu un sfat.

Cat mostenesc din terenul respectiv? Sau notarul care a facut succesiunea nu trebuia sa-i artibuie acest apartament fiului meu care imtrebari dat banii? Persoana a spus ca nu are timp. Am ca proprietate ceva padure si am vandut lemne taiate legal in in valoare de 10 milioane bani noi, deci milioane bani vechi.

Va rog frumos sa imi spuneti daca managerul magazinului a procedat corect. Sotul meu a sunat pe nr respectiv le-a zis ca ne dorim banii inapoi si atunci cel care a raspuns a zis ca o sa faca imposibilul sa avem mobila pe 14 sau Heste am mai putut munci, deoarece,situatia mea s-a agravat si am interbari o operatie mai grea.

Cea mai usoara si sigura cale pentruobtinerea permisului de conducere auto, o reprezinta invatarea cuajutorul acestei aplicatii.