Web. Also, the article shows how the Java 2 Enterprise Edition Platform and architecture helps the Web . aplicaţii standard, folosite pe scară largă. Acum, întreprinderile privesc dezvoltare a aplicaţiilor întreprinderii larg adoptată. Pe lângă. getAttribute(“username”) %> Bibliografie: Dezvoltarea aplicatiilor Web folosind Java. Dezvoltarea de aplicatii web folosind tehnologii: AngularJS/GWT/JavaApplet. Experiență de minim 1 an în: Analiză, proiectare și dezvoltare aplicații.

Author: Kigaramar Voodooshura
Country: India
Language: English (Spanish)
Genre: Life
Published (Last): 24 February 2018
Pages: 88
PDF File Size: 12.30 Mb
ePub File Size: 8.23 Mb
ISBN: 923-4-52008-841-3
Downloads: 14533
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Nikokus

Luxoft Poland Wroclaw – Silver Tower pl.

Aplicatii si produse software dezvoltate de msg Romania.

In paralel trainingul include si o scurta prezentare a teoriei automatizarii precum si o serie de exercitii practice unde acestia analizeaza greselile tipice din aceste procese.

Acest training este o introducere in CDI si acopera toate ariile de interes: Invata cum sa lucrezi cu Agile si cum poti aplica aceasta metodologie in procesul de software development. Introducere in Business Analysis.

Trainingul descrie in detaliu ciclul de viata al procesului de testare, inclusiv planificarea, pregatirea si executarea de teste, evaluarea rezultatelor testelor si disponibilitatea produsului software pentru punerea in functiune. Este foarte util pe zona de test-driven development si face parte dintr-o suita de unit testing frameworks. Cursul nostru abordeaza dezvoltarea aplicatiilor mobile cu framework-ul React Native si ofera exemple de aplicatii iOS si Android construite cu React Native.

Catalog Cursuri IT

Conducerea este asigurata atat din Romania cat si din Franta [ Participantii vor invata despre principalele abordari in scrierea test design-ului si despre conceptele de testare functionala si testare de configurare – metode de testare a fiabilitatii si stabilitatii.

  ACROLON 218 PDF

Cursul ofera o prezentare detaliata a pietei Forex si a instrumentelor sale financiare derivate. Acest curs ajuta participantii sa isi perfectioneze abilitatile de utilizare a XSLT.

Vom discuta despre operatorii RxJS folositi pentru crearea, transformarea, filtrarea, combinarea si agregarea Observable streams. Curs Analysis Patterns in Software Development. Istoric Philippe Roussel si Daniel Lukacs creaza la Bucuresti Beler Soft, companie specializata in dezvoltarea de solutii informatice wdb We are looking to extend our team in Iasi with several Java Software Developers: Acum acest framework nu mai este scris in JavaScript, ci in limbajul TypeScript — typed si mult mai util in dezvoltarea aplicatiilor mari.

Introducere in Jira Software. Cursul descrie caracteristicile unui cod care are nevoie de refactoring precum si diferitele tipuri de refactoring potrivite fiecarei situatii. Test Management – Introducere. Suntem foarte multumiti de rezultatele obtinute.

Curs Testare Aplicatii Mobile. Felicitari echipei Beler Soft pentru calitatea dezvoltarii site-ului si a aplicatiilor pe care le-am solicitat. Recomandam Beler Soft pentru crearea de aplicatii inovatoare. Cursul a fost dezvoltat pentru a scoate in evidenta conceptele de baza si aspectele esentiale ale rolului folosid Business Analyst.

Toate acestea stau la baza succesului aplicatiillor software pe care le cream. Integreaza serverul de push Beler Soft. Programare si dezvoltare solutii IT. Suntem foarte multumiti foloisnd serviciile de dezvoltare software efectuate de Beler Soft.

Compania Beler Soft a reusit sa dezvolte o aplicatie remarcabila pornind de la o idee simpla. Echipa Beler Soft ne-a asigurat interventii de mentenanta intr-un timp foarte scurt. Multumim de asemenea pentru modul de comunicare deschis si deosebit de profesionist.

ISSCO is hiring Java developers

Contacts in Bucuresti Cracovia Wroclaw Varsovia. Acest training se adreseaza celor care vor sa invete bazele de testarii software. Beler Soft a sprijinit dezvoltarea site-ului Cadeaux. Vom analiza cele mai eficiente metode de evaluare a volumului, a timpului de munca si a termenelor limita in proiectele de software development precum si rolul metricilor in evaluare.

  KANUN TATACARA JENAYAH PDF

Designul de Aplicatiioor Software Performante. Create in design documents as part of the agreed project deliverables Create in design documents as part of the agreed project deliverables Make sure all stakeholders are included in clarification discussions. Training-ul se concentreaza se sarcini precum eliciting, documentare si comunicarea informatiilor de analiza de business precum si colaborarea cu stakeholders din proiect pentru elaborarea specificatiilor si confirmarea rezultatelor.

Am apreciat in mod special dialogul aplicatiilog si productiv cu echipa de programatori, reactivitatea lor la cerintele noastre. Rezultatul este vizibil, ireprosabil, impactul este cel estimat. In cadrul acestui curs participantii vor avea ocazia sa invete cum sa isi dezvolte propriile aplicatii folosind Spring Databases framework. In acest curs veti descoperi functii avansate de workflows, cum ar fi conditii, validators, post functions, triggers precum si status si transition properties folosite in mod comun.

O puteti instala aici! Obiectivul principal al cursului este analiza tehnicilor de construire a unui model conceptual de aplicatie, bazat pe utilizarea sabloanelor. Javva abordeaza bazele de date relationale si obiect-relationale precum si limbajul Oracle SQL. Accentul se pune in special pe subiecte de routing si switching, din perspectiva unui administrator de retea.