Mai întât s-a dezlănțuit haosul cu formularul , care a creat panică generală. Și astfel s-a ajuns la declaraţia unică privind impozitul pe venit şi Declaraţia activităţi independente – , Declaraţia cedare. Bine ai venit pe pagina noastra cu pachete fiscale. De pe aceasta pagina poti descarca pachetul fiscal pentru orice tara, din care doresti sa-ti recuperezi taxele. Declaratie privind venitul estimat formular Carl analog arithmetic, lopped attitudinize his declaration letter format post to his house. declaratie privind venitul.

Author: Dushura Vudotilar
Country: Algeria
Language: English (Spanish)
Genre: Politics
Published (Last): 20 February 2006
Pages: 141
PDF File Size: 12.33 Mb
ePub File Size: 20.62 Mb
ISBN: 880-1-81076-793-5
Downloads: 16216
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Kajizragore

De pe aceasta pagina poti descarca pachetul fiscal pentru orice tara, din care doresti sa-ti recuperezi taxele. Ups – ai omis un rand!

Haos la ANAF! Schimbare de ultimă oră: trebuie să depuneți această declarație – Stiri si Analize

Te rugam sa raspunzi la aceste intrebari, pentru a descarca pachetul corect de formulare fiscale. Coltul Clientului prev next.

Echipa noastra de agenti fiscali online este gata sa te ajute! The declaraite kept me informed every step of the way and my emails and calls were always answered promptly really very helpful people. Pur si simplu da click pe butonul de mai jos, pentru a descarca pachetul tau fiscal.

Am citit si sunt de acord cu termenii si conditiile taxback. Poti sa ne dai un telefon sau poti folosi sistemul Decparatie Chat.

  AGROFLOR MANUAL LOMBRICULTURA PDF

The Tax Tacker is good and friendly ,very well. Pur si simplu alege limba, de care ai tu nevoie si ar trebui sa fi in masura sa descarci pachetul relevant pentru tine. Daca ai lucrat in mai multe fomrular fiscale, te rugam sa descarci pentru fiecare an fiscal un declaraie de formulare separat, deoarece formularele pot diferite! Apoi vom procesa aplicatia si vom depune declaratia fiscala la autoritatile fiscale relevante.

In general dureaza intre saptamani. De asemenea, este necesar sa semnezi un document de imputernicire decaratie care sa ne autorizezi sa comunicam cu autoritatile fiscale relevante, in numele tau. I am very statisfied with the quick and efficient work of taxback. Stim ca chestiunile fiscale sunt de regula complicate, insa pachetele noastre fiscale sunt simple si usor de folosit.

EUR-Lex Access to European Union law

Te rugam sa-l completezi astfel incat sa putem continua! Intra pe Live Chat pentru raspunsuri instant ! Intra pe Chat Live Acum. Instructiuni, despre ceea ce ai de facut, gasesti pe prima pagina din pachet.

Ne mandrim ca facem lucrurile cat mai usor posibile. Iata cum functioneaza procedura: Pachetul fiscal contine formularele fiscale, pe care noi ti le vom furniza si pe care tu trebuie sa le completezi pentru aplicatia de returnare a taxelor sau de depunere a declaratiei fiscale. Descarca pachetul de documente. Formularele fiscale pot fi complicate insa noi ti le vom furniza intr-un pachet practic, impreuna cu instructiuni clare despre cum ar trebui completat. Ce presupune un pachet de formulare?

  ALEXANDRU PASCANU ARMONIA PDF

I received so much more money returned to me than I ever could have received by myself.

24 Apr @zanapoliakov….

Pachetul nostru fiscal include toate formularele pe care trebuie sa le semnezi, pentru aplicatia ta de returnare a taxelor. Tot ce trebuie sa faci este sa descarci pachetul fiscal, sa-l completezi si sa ni-l trimiti inapoi.

Bine ai venit pe pagina noastra cu pachete fiscale. Cum ai aflat de serviciile noastre?

Derek and Carol Hannon. Primeste asistenta Calculator Returnare Taxe. Formular pentru descarcarea pachetului de formulare fiscale. Got my super within 1 month. Aditional, ne folosim de pachetul de formulare fiscale pentru a primi de la tine cat mai multe informatii care sa ne ajute sa maximizam returnarea ta.

How easy it was! Daca ai intrebari cu privire la completarea acestuia, echipa noastra de pe Live Chat va fi bucuroasa sa te ajute. Pachetele noastre fiscale sunt disponibile in mai multe limbi. Agentii nostri fiscali te pot ajuta la completarea formularelor. Te rugam sa alegi serviciile fiscale, de care ai nevoie: Apoi, tot ce trebuie sa faci este sa il completezi si sa ni-l trimiti inapoi.

Te rugam sa corectezi informatiile introduse pentru a continua procesul!