Gino Berti pravi, da sivih las nima zaradi vseh zapletov, ki so spremljali skoraj dve leti trajajočo prodajo Cimosa. Eden najdaljših prodajnih po. Vijesti iz svijeta električnih vozila na jednom mjestu. Modeli i vrste električnih vozila. Sve što Vas zanima iz svijeta Električni automobili / hibridni automobili. Razvijeni za uživanje u luksuzu i vrhunskim performansama, uz najsuvremeniju tehnologiju hibridnih pogona. Već danas odaberite svoj Lexus i iskusite.

Author: Gogul Mezisida
Country: Montenegro
Language: English (Spanish)
Genre: Finance
Published (Last): 16 January 2010
Pages: 466
PDF File Size: 20.14 Mb
ePub File Size: 12.28 Mb
ISBN: 999-1-37807-753-4
Downloads: 33858
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Yonos

Treba je gledati naprej.

To bo trajalo od dve do tri leta. Strinjam se s pogoji uporabe. Dokazali smo, da smo resni in da se iz posla ne nameravamo umakniti. Varuh tranzicijskega svetega grala, ki je izgubil spomin.

Vozla Cogeme in Cimos bosta skupaj postala ena od vodilnih skupin za dobavo avtomobilskih delov. Tako preprosto ne gre. Brez tega bozila Cimos ne bo mogel vrniti na pota stare slave. Smo zelo znana skupina iz severne Italije.

  ANEURISMA DISECANTE DE AORTA ABDOMINAL PDF

Star sem 65 let.

Pripravljeni moramo biti, da proizvode dobavimo v vsakem trenutku oziroma po potrebi. Gre za nov izziv za vse.

Hibridni pogon

To povsem spremeni naravo proizvodnega procesa. Nekatere proizvodne procese in programe bomo ohranili v Cimosu v Kopru, nekatere ne in jih nameravamo prodati. Urejajte svoja hivridna pri Telekomu Slovenije enostavno prek spleta ali mobilne aplikacije Moj Telekom.

Za komentar se prijavite tukaj. Zakaj ste kupili Cimos?

Sam ne menim tako. Veste, kje bom jaz leta ?

Hibridni pogon — Википедија, слободна енциклопедија

Bo to njegov nov lastnik TCH ali slovenske banke? Prodajni postopek Cimosa je trajal skoraj dve leti. Za nas je Cimos ena skupina, zato ne delamo razlik med proizvodnimi lokacijami.

To moramo storiti kar se da hitro, zato da se bo lahko Cimos vrnil na pota stare slave. Pripravili smo program prestrukturiranja. Ko kupimo podjetje, ga vedno tudi financiramo. To zahteva veliko vlaganj in znanja. Prvomajski labodji spev vladarja sindikatov.

  ARTHUR RIMBAUD CARTAS DEL VIDENTE PDF

A zdaj so nujni novi koraki. Vid Ponikvar Ali so vse zmogljivosti Cimosa v tem trenutku zasedene? Vid Ponikvar Boste kateri del proizvodnje Cimosa ugasnili?

Premagati smo morali nekaj velikih ovir. To pa bo stalo veliko denarja. Prednostni projekt, ki se ga moramo lotiti, je racionalizacija proizvodnje. Tudi proizvodni obrati so v zelo dobrem stanju. Svetovni trendi nam gredo v prid. Prav tako je treba oceniti kakovost proizvedenih izdelkov in poskrbeti za proces proizvodnje. Del programov bomo morali preseliti z drugih lokacij, zato da bodo nekatere tovarne polno zasedene.

Tega ne bi komentiral. Imamo devet tovarn na treh celinah. Boste iz preostalih delov italijanske skupine selili delovna mesta v Slovenijo?