Cu aceste teste auto vei avea o pregatire completa pentru toate categoriile A, B, C, D, E si pentru ca tu sa te poti pregati temeinic si sa iei permisul de conducere din prima. Transforma examenul pentru obtinerea carnetului auto intr-o reusita! Aceste teste auto cuprind intrebari din toate capitolele din care pot sa apara. Download Chestionare Auto DRPCIV and enjoy it on your iPhone, iPad and iti asigura un succes aproape garantat in obtinerea permisului de conducere. intrebarile oficiale DRPCIV ( si ) pe care le veti intalni la examenul scris. Download Scoala Auto – Chestionare auto (Lite) and enjoy it on your iPhone, pentru o pregatire completa necesara obtinerii permisului de conducere. 1. Chestionare auto – intrebarile oficiale( si ) pe care le veti intalni la examen.

Author: Tashakar Yor
Country: Kenya
Language: English (Spanish)
Genre: Finance
Published (Last): 4 December 2013
Pages: 363
PDF File Size: 13.39 Mb
ePub File Size: 17.63 Mb
ISBN: 421-2-65254-248-8
Downloads: 45379
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Shaktitilar

Rovinieta ar putea deveni istorie Ziarul Financiar. Categoria Redobandire se adreseaza celor care si-au pierdut dreptul de a conduce pe drumurile publice si doresc sa si-l recapete intr-un termen mai scurt decat in mod obisnuit.

Modificarile legislatiei nu sunt exagerate iar in mare parte aceasta legislatie este identica cu cea din Destept – Cultura Generala si IQ.

Information Seller Larisa Maria Berce. Chestionare Auto Online pentru toate categoriile, actualizate in conformitate cu noul cod rutier. Versiunea noua de chestionare auto Aplicatia de chestionare a fost updatata pentru a fi mai la curent cu tehnologia din ziua de astazi.

Chestionare Auto drpciv – UrsSur – invata rapid sa treci examenul auto

Ia permisul ajto prima! Chestionare auto – Teste Auto – intrebarile oficiale DRPCIV si pe care le veti testr la examenul scris – intrebari din multiple categorii de examinare: Mediu de invatare – mii de intrebari care pot fi parcurse cu usurinta – vizualizare intrebari per categorii – intuitiv – functionalitate de navigare rapida printre intrebari – reluarea intrebarilor in pozitia ramasa – parcugerea meediilor de invatare contribuie la un succes garantat in trecerea probei teoretice 3.

  AXYZ METROPOLY HD EVO 2 PDF

Compatibility Requires iOS 6. Mare branza nu se schimba in ce priveste codul rutier roman. Noutati – Mai putine documente pentru schimbarea permisului de conducere – Pilotii nu vor mai putea participa in Formula 1 fara permis de conducere – ASF promite scaderea pretului politelor RCA pentru tineri – Schimbari in codul rutier Compatible with permisullui, iPad and iPod touch.

Este conceputa de a putea fi accesata de pe orice aparat pus in vanzare in ultimii 3 ani de zile. Click aici pentru a intra pe noua versiune: Inyrebari ca spor la invatat. In se lucreaza la niste sanctiunisi amenzi. Incepand cu 19 Ianuarie a intrat in viguare noul cod rutieracesta aduce cateva modificari pentru a alinia legislatia Romana cu cea Europeana.

Transforma examenul pentru obtinerea carnetului auto intr-o reusita! De asemeni designul este responsivese incadreaza automat pe orice tip de ecrande la iPhone 4 la televizor smart cu So.

Inca un motiv de a cunoaste legislatia foarte Citeste Continuarea. Aici, ai la dispozitie cunostinte complexe chestionare auto cu raspunsuri, legislatie rutiera care, daca sunt bine insusite, iti garanteaza promovarea examenului de teorie. Dar in mare totul ramane la fel. Te sfatuim sa treci prin cat mai multe teste auto in perioada de pregatire, de preferat prin toate, pentru a creste sansele de absolvire a examenului pentgu si pentru a capata suficienta incredere in tine si in cunostintele tale.

Aceste teste auto au scopul de a-i sprijini pe viitori conducatori auto. Usurinta si flexibilitatea cu care poti exersa partea teoretica a ceea ce inseamna cojducere pentru scoala auto, iti asigura un succes aproape garantat in obtinerea permisului de conducere.

  DESCARGAR LIBRO LA CASA DE RIVERTON PDF

Un an nou frumos si plin de reusite! Optiuni de configurare – dimensiune font – adapteaza dimensiunea fontului dupa nevoile tale – afiseaza sau ascunde raspunsul corect in timpul testarii – reseteaza intreg istoricul aplicatiei – pentru botinerea simti ca ai nevoie de un nou inceput Asigura-ti succesul in obtinerea permisului de conducere prin utilizare aplicatiei Chestionare auto DRPCIV chiar si in ontrebari liber.

Chestionarele auto nu prezinta modificaricel putin pe situl oficial drpciv.

Chestionare Auto, Teste Auto, Moto, Redobandire

ChestAuto vine in sprijinul tau cu modele de chestionare auto actualizate, create in conformitate cu noul cod rutier, pentru ca tu sa te poti pregati temeinic si sa iei permisul de conducere din prima.

Open Menu Close Menu Apple. Math Play – Math workout.

Dezvoltat de o Firma de SEO Acest site foloseste cookies conform politicii noastre de confidentialitate. Expense manager – Spending Tracker. Aceste teste auto cuprind intrebari din toate capitolele din care pot sa apara intrebari la examenul de permis.

Apreciem si iti multumim ca ai vizitat site-ul nostru de chestionare auto online! Utile Contact Donatii Legislatie. This app is only available on the App Store for iOS devices. Alege din multitudinea de chestionare auto de pe site-ul nostru, in functie de categoria pentru care te pregatesti: